Een website die je business laat groeien.

  • Persoonlijke aanpak
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Ervaring in de wereld van kleine zelfstandige ondernemers

Onze missie is om kleine zelfstandige ondernemers te helpen om hun business te laten groeien door middel van een effectieve online strategie. Wij geloven dat een goede website de basis is voor een succesvolle onderneming.

Onze missie

Onze aanpak

Wij werken met een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om uw bedrijf en uw behoeften te leren kennen. Zo kunnen we een website ontwerpen die perfect aansluit bij uw doelgroep en uw doelstellingen.

Onze diensten

Websites & shops

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops op maat, van eenvoudige landingspagina’s tot complexe webshops. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-geoptimaliseerd.

Logo’s

Wij ontwerpen logo’s die uw bedrijf herkenbaar maken en uw identiteit uitstralen. Onze logo’s zijn tijdloos en passen perfect bij uw huisstijl.

Drukwerk

Wij verzorgen al uw drukwerk, van visitekaartjes tot folders en brochures. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk er professioneel uitziet en uw boodschap duidelijk overkomt.

Digitale marketing

Wij helpen u om uw website te promoten via zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing en e-mailmarketing. Zo kunt u meer bezoekers naar uw website trekken en uw omzet verhogen.

Video

Video is een krachtig middel om uw boodschap effectief over te brengen. Het is een visueel medium dat de aandacht van uw publiek trekt en uw boodschap beter laat onthouden. Wij nemen de tijd om uw bedrijf en uw behoeften te leren kennen. Zo kunnen we een video ontwerpen die perfect aansluit bij uw doelgroep en uw doelstellingen.

Hosting

Hosting is de opslagruimte op een server waar je website wordt opgeslagen. De server is een computer die 24/7 online is. Wanneer iemand je website bezoekt, wordt de informatie van je website vanaf de server naar de computer van de bezoeker gedownload.

Wij zetten de omgeving voor u op om uw product te hosten.

Waar twijfel je nog aan?