Waarom video?

In de wereld van vandaag is het niet benutten van video door je bedrijf een gemiste kans. Film en video domineren ons dagelijks leven, bieden een eenvoudige en aangename manier om informatie over te brengen naar je doelgroep, en openen de deur naar emotionele betrokkenheid bij je merk.

Uit recent onderzoek blijkt dat 44% van de mensen de voorkeur geeft aan video voor meer informatie over producten of diensten, met name omdat shortform video de hoogste ROI biedt binnen sociale media marketingstrategieën.

Onderschat dus nooit de impact van video. Ontdek hoe we, met Tobias Deruwe aan het roer van ons Publiking content team, een gepersonaliseerd mediaplan voor je kunnen ontwikkelen. Zo optimaliseer je je bedrijfsvoering en laat je geen waardevolle kansen liggen.

Tobias, met jarenlange ervaring in film en reclame, leidt een team van video-experts die jouw productie tot leven brengen. Hij heeft succesvol samengewerkt met gerenommeerde klanten zoals Pfizer, Samsung, Vinted, Tomorrowland, Streamz, Suzuki, de Vlaamse overheid, Telenet, en vele anderen.

Duik in de wereld van video met Publiking en zie het verschil dat professionele videoproductie kan maken voor jouw online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen bouwen aan jouw succesverhaal.

TOBIAS
DERUWE.

[DIRECTOR]

Wil je informeren en tegelijkertijd het hart raken?
Of ben je op zoek naar een betoverende manier om jouw unieke product te presenteren?
Kies dan voor een video met de kracht van meeslepende storytelling. Een onvergetelijke hit die blijft hangen.

Onze getalenteerde verhalenvertellers creëren de meest prachtige narratieven om jouw merkverhaal te versterken, om impactvolle campagnes te voeren en een opwindende buzz te genereren. Samen laten we jouw bedrijf stralen.

Met een krachtige productvideo op je webshop of website maak je een blijvende indruk. Kort en krachtig, maar ook onmiskenbaar, belicht het de voordelen van je product of biedt het duidelijke instructies voor optimaal gebruik.

Of je nu een nieuw product introduceert of een bestaand product nieuw leven inblaast, het succes van deze video wordt pas echt gemeten aan hoezeer het je doelgroep aanspreekt. Wij scheppen met uiterste precisie de allereerste ontmoeting die net zo meeslepend is als daadwerkelijk winkelen.

In de strijd om getalenteerde medewerkers, zowel offline als online, is het van cruciaal belang om op te vallen en potentiële kandidaten te enthousiasmeren voor jouw bedrijf. Met een vacaturevideo op socialmediakanalen schiet je doelgericht.

Met een opvallende video kun je specifieke talenten aantrekken en ze een voorproefje geven van de functie en je bedrijf. Zo onderscheid je je en trek je sollicitanten aan die echt passen bij jouw bedrijfscultuur en visie. Als je streeft naar de perfecte match en een toekomstige succesvolle samenwerking, staan we graag voor je klaar om je te ondersteunen.

Wat maakt jou uniek? Wat zijn jouw kernactiviteiten en welke waarde voeg je toe? Al deze essentiële informatie is binnen handbereik voor jouw klanten met een bedrijfsvideo. Dit is de sleutel tot een onuitwisbare eerste indruk.

Of je nu streeft naar verhoogde verkoopresultaten of het aantrekken van toptalent in de ‘war for talent,’ een doordachte brandingvideo kan het verschil maken. Wij beloven geen saaie en onopvallende video’s, maar wel op maat gemaakte, originele verhalen die je doelgroep echt zullen aanspreken. Dit is jouw visitekaartje, gegarandeerd in de juiste handen voor een blijvende impact.

Of je nu van plan bent een nieuw product te introduceren, een evenement naar een hoger niveau te tillen of een dienst onder de aandacht te brengen, een goed doordachte promotievideo kan zelfs met een beperkt budget de aandacht trekken.

Het creëren van buzz en het genereren van leads wordt een koud kunstje met deze reclamespot, die gemakkelijk te delen is. Als je wilt scoren in zoekmachines en kijkers wilt leiden naar je landingspagina of website, bieden wij een op maat gemaakte oplossing.

Om succes te behalen met video, is het essentieel om het juiste publiek te bereiken. Wil je ontdekken hoe? Onze videostrateeg staat klaar om het je uit te leggen tijdens onze videostrategieworkshop. Samen gaan we aan tafel zitten om de boodschap, doelgroep en doelstellingen te bepalen.

Je zult leren welke soort video’s het beste passen bij jouw doelen en op welke kanalen je deze het beste kunt verspreiden. We delen inzichten over de laatste trends en de basisprincipes van doelgerichte videomarketingstrategieën. Daarnaast nemen we je mee door het productieproces, bespreken wie welke rol speelt, en beantwoorden vragen zoals: Is dit financieel haalbaar? Na de workshop heb je een duidelijk overzicht van de kosten en welke video perfect aansluit bij jouw verhaal.

Het draait allemaal om mond-tot-mondreclame in onze testimonial video’s. Hierbij vertellen jouw tevreden klanten op een eerlijke en authentieke manier wat jouw product of dienst voor hen heeft betekend. Dit zijn gouden momenten.

Onze testimonials wekken vertrouwen en raken de harten van jouw potentiële klanten. Door deze persoonlijke getuigenissen ontwikkelen ze een emotionele band met jouw merk, zonder dat het aanvoelt als reclame. En als je in een B2B-context werkt en een testimonial video nodig hebt voor een referentiecase, dan kunnen we met de juiste feiten, interviews en beelden ongetwijfeld overtuigen.

Employer Branding video’s werpen een licht op de bedrijfscultuur. Ze bieden een kijkje achter de schermen, onthullen waar en hoe je medewerkers werken, wat ze doen en voor wie, wanneer ze successen vieren. Hiermee presenteer je de ware aard van je bedrijf en wat je onderscheidt van anderen.

Onze content creators en videograaf worden ingezet om de atmosfeer vast te leggen, en we ontwikkelen op maat gemaakte concepten die perfect aansluiten op je doelen en doelgroep. Hiermee raak je altijd de juiste snaar. Deze video’s versterken de teamgeest, verbeteren de resultaten bij het aantrekken van nieuw talent en vergroten de bekendheid van je merk.

Een explainer video toont kort en krachtig hoe je dienst of product juist werkt. Deze video neemt de kijker bij de hand en veegt alle bezwaren van tafel. Deze how-to content is één van de favorieten van Google en Youtube, een asset dus in je SEO of content strategie.

Wij helpen je aan de juiste woorden en beelden en boetseren die tot een behapbaar resultaat. Schakel je gewone gebruikers of influencers in voor de toelichting of gebruik je liever een innemende voice-over? We beslissen het samen. Wil je meer weten over de populairste video van het moment? We helpen je graag verder.

Of je nu een evenement wilt promoten, je publiek wilt prikkelen voor de volgende editie, bezoekers wilt betrekken of ze wilt laten nagenieten, video is het cadeau dat blijft geven voor al je eventmarketingbehoeften, zowel voor, tijdens als na je congres of feest.

Wil je meer registraties stimuleren? Met een eventpromovideo of een persoonlijke uitnodigingsvideo bereik je moeiteloos je doel. Als je de betrokkenheid en de bekendheid van je merk wilt vergroten, dan zijn livestreams en testimonial video’s van bezoekers, medewerkers en sprekers de juiste weg. En aftermovies laten je klanten nog langer nagenieten en zijn perfect voor de promotie van je volgende evenement. Wij ontwikkelen op maat gemaakte, originele concepten die perfect aansluiten bij jouw doelstellingen.